Nyheter
Ekstern tilgang via GPRS og SMS: PFC200-kontroller med 3G-modem

Styr maskiner og systemer trådløst over store avstander. Funksjoner som OpenVPN og IPsec sikrer en trygg tilkobling.

Dine fordeler:

  • 3G-modem
  • Send og motta tekstmeldinger
  • Sikker tilkobling via OpenVPN og IPsec
  • Telekontroll-protokoller
  • Førsteklasses utstyr

Trådløse dataoverføringer kan brukes til å kommunisere med maskiner og systemer i områder det er vanskelig å komme til (f.eks. bruksområder innen fornybar energi eller mobil). En måte å utvide telekontroll-teknologi på, er ved å bruke det globalt tilgjengelige mobiltelefonnettverket. Nettopp derfor har PFC200-fjernkontrollene fra WAGO et 3D-modem som standardutstyr.

Reduksjon av kostnader

Du kan kontrollere, overvåke og kjøre diagnoser på de desentraliserte maskinene og systemene dine verden rundt med PFC200-kontrolleren med 3G-modem. Ved å kvitte deg med kablede løsninger har du tilgang til kontrollerne dine, uansett hvor de er, via Internett. Dette sparer tid og penger: moderne nettverk tar over ruting, kommunikasjon og levering av datapakker.

Forenkler telekontroll: 3D-modemet

WAGOs nyeste PFC200-kontroller blir en del av WAGO-I/O-SYSTEM 750, utstyrt med et 3G-modem med standard mini-SIM-kort. De eneste kravene til mobil kommunikasjon, er et mobilabonnement og et SIM-kort. Kontrolleren gir trådløs GPRS-Internettforbindelse og toveiskommunikasjon via SMS. Mobilnettverkets innstillinger kan konfigureres rett fra kontrollerens nettbaserte administrasjonsplattform.

Sikker tilkobling via OpenVPN og IPsec

Feilfri fjernovervåking og sikker dataoverføring er blant styrkene til PFC200 med 3G-modem: kontrolleren kobler til mobilnettverket via VPN-tilgang (Virtual Private Network) og støtter både OpenVPN- og IPsec-protokoller. En VPN-tunnel kobler kontrolleren til nettverket via GPRS og sender alle krypterte data via SSL og TLS for å gi dataene perfekt beskyttelse mot uautorisert tilgang. VPN-en kan også konfigureres med kontrollerens nettbaserte administrasjonsplattform.

Alltid beredt: telekontroll-protokollene

I tillegg til standardversjonen er WAGOs PFC200 finnes også med et utvidet driftstemperaturområde fra−20 °C til +60 °C (750-8207/025-000) og som en variant med telekontroll (750-8207/025-001). Telekontrolleren støtter følgende protokoller: IEC 60870-5-101, -103 og -104, IEC 61850, IEC 61400-25 og DNP3.

Alt inkludert: førsteklasses utstyr

WAGOs PFC200 (750-8207) har to ETHERNET-porter og et RS-232-/RS-485-grensesnitt for sømløs nettverksintegrering. En integrert nettverksbryter gir enkel implementering av linjetopologi. I tillegg gir den integrerte webserveren brukeren alternativer for nettbasert konfigurering og statusinformasjon, uansett hvor brukeren befinner seg. PFC200-kontrollerens vifte- og batteriløse design med SDHC-minne gjør at den er både vedlikeholdsfri og ekstremt robust.


Du finner mer informasjon om innebygd Linux her.