| Nyheter | Pressemeldinger | Nyheter | Pressemeldinger

20.jan.2016

Design møter teknologi: WAGOs nye Web Panel e!DISPLAY

e!DISPLAY – bak et slankt og brukerfokusert design ligger et web panel for visualisering med softwaren CODESYS 2 og WAGOs e!COCKPIT (basert på CODESYS 3).

Moderne design og godt utrustet: e!DISPLAY 7300T er WAGOs nye display for web baserte applikasjoner. e!DISPLAY støtter visualisering utviklet med både CODESYS 2 og WAGOs moderne engineering software e!COCKPIT basert på CODESYS 3. Ved programmering med e!COCKPIT støttes nye teknologier slik som HTML5. Web panelene leveres i skjermstørrelsene 4.3», 5.7», 7.0» og 10.1» dvs. det finnes en skjermstørrelse for de fleste applikasjoner.

e!DISPLAY 7300T har en resistiv touch skjerm, flankert av 3 status LEDs som indikerer driftstilstand og tilbakemeldinger fra betjeningen. En integrert sensor detekterer at en operatør er i nærheten og «vekker» displayet fra sin energibesparende standby funksjon. Den samme sensoren registrerer lysstyrken i omgivelsene og regulerer belysningen på displayet. Belysningen på displayet kan også justeres manuelt på fronten av panelet.

e!DISPLAY er enten for innfelt montasje via festeklips eller VESA-montasje på svingarm.
Sammen med WAGOs kontrollere serie PFC100 og PFC200 gir e!DISPLAY moderne og flotte løsninger.

Les mer om e!display her

  no
  Dessverre kunne ikke dokumentet lagres i listen
  Lagret i favoritter
  Siden er lagret i listen din
  Digital Media was added to the bookmark list successfully.
  Dokumentet er laget i listen