start-edisplay-familie_2000x2000px.jpg

e!DISPLAY Webpaneler

For visualiseringsoppgaver med CODESYS V2 og V3: WAGOs attraktive e!DISPLAY 7300T HMI-paneler hjelper deg med å styrke kvaliteten på maskiner og utstyr med en raffinert design. HMI-paneler er den perfekte finishen for maskiner eller systemer, og utseendet på disse panelene påvirker kjøpsbeslutninger positivt. WAGO tilbyr estetisk tiltalende HMI-er som gir et varig inntrykk, og samtidig øker verdien og forbedrer inntrykket på din maskin eller ditt system: e!DISPLAY 7300T-webpanel er tilgjengelig i 4,3 tommers, 5,7 tommers, 7,0 tommers og 10,1 tommers skjermstørrelser.

Dine fordeler med e!DISPLAY-webpaneler:

  • Høytytende HMI-skjerm med en resistiv berøringsskjerm for web-basert visualisering
  • Tilgjengelig i fire skjermstørrelser (4,3 tommer, 5,7 tommer, 7,0 tommer og 10,1 tommer)
  • Moderne visualisering via CODESYS V2 og e!COCKPIT (basert på CODESYS V3)
  • Støtte for nye teknologier som HTML5
  • Høyytelsesløsninger når kombinert med PFC200- og PFC100-kontrollere

Hva gjør e!DISPLAY-webpaneler vellykket

Webpaneler som kombinerer estetikk med høy ytelse

WAGOs e!DISPLAY-webpanel kombinerer et elegant design med noe av bransjens kraftigste programvare: Med e!DISPLAY, kan du forme det høyteknologiske inntrykket din maskin eller ditt system gir ved å vise høykvalitets visualiseringer fra både e!COCKPIT (CODESYS V3) og CODESYS V2 engineering-programvare. Nettbasert administreringsfunksjon i WAGOs kontrollere kan også brukes med de stilige web-panelene. Ny teknologi, for eksempel HTML5, er også tilgjengelig for programmering via e!COCKPIT. Java-kjøretid for CODESYS V2 WebVisu er også inkludert.

Enkel å bruke - still lysstyrken direkte på skjermen

e!DISPLAY HMI-panelet har en resistiv berøringsskjerm, flankert av tre statusdioder som angir driftsstatus og gir operativ tilbakemelding. Et konfigurasjonsgrensesnitt som er lett å tilpasse, er tilgjengelig for konfigurering og igangkjøring av WAGOs webpaneler. Viktige innstillinger utføres raskt og intuitivt via web-basert styring, for eksempel kobling til en eller flere WAGO-kontrollører. Dessuten kan sensorer automatisk justere lysstyrken på e!DISPLAY basert på et roms omgivende lysforhold. For raske og enkle tilpassede innstillinger, kan lysstyrken på skjermen også justeres manuelt via front-montert knapp.

Energibesparende sensorer på web-panelet sikrer sikkerhet

e!DISPLAY har en integrert nærhetssensor. Denne sensoren gjør at visualiseringen automatisk kan vises på nytt fra den energisparende standby-funksjonen og skjermspareren En bevegelsessensor kan samtidig registrere lysnivåer i omgivelsene for å regulere lysstyrke.

Hurtig installasjon via unik feste

e!DISPLAY HMI-panelet kan festes direkte på kontrollskapet via monteringsklemmer for rask og enkel verktøyfri installasjon. IP65-beskyttelsesnivåer kan oppnås på forsiden av skjermen med spesielle klemmeelementer. Denne designfleksibiliteten gjør skjermen ekstremt allsidig og egnet for et bredt spekter av applikasjoner. Videre gjør VESA-montering det mulig å installere på en svivelarm eller stå utenfor kontrollskapet.

Sømløs integrering med WAGOs produktutvalg

Jo mer harmonisk integrering av komponenter er, jo bedre blir ytelse og pålitelighet. WAGOs e!DISPLAY gir visualiseringer via e!COCKPIT engineering-programvaren (basert på CODESYS V3) og CODESYS V2. Høyytelsesløsninger er dine når e!DISPLAY støttes av WAGOs bransjeledende PFC200- og PFC100-kontrollere - alt fra en enkel kilde.

Alle produkter

Oppdag utvalget av WAGO-webpaneler.

start-edisplay-familie_2000x1125px.jpg
I/O-systemer

I/O-systemer - klare til bruk hvor som helst

Enten innenfor eller utenfor kontrollskapet, gir WAGOs I/O-systemer automasjon akkurat der du trenger det - selv under tøffe forhold.

buehne_io-system_2000x1500.jpg
PLS

Kontrollere for kostnadseffektiv styring

Enhver styringsoppgave, stor eller liten, må være kostnadseffektiv. WAGO har den rette PLS-enheten i sin produktlinje for enhver utfordring og ethvert krav.

buehne_controller_2000x1500.jpg