Nyheter
Som en ekstra strømforsyningsenhet: EPSITRON DC/DC-konverter

WAGOs nye generasjon av DC/DC-konverter (787-28xx) i et 6 mm hus er ideell når bare én strømforsyning skal installeres i kontrollskapet og en ekstra spenningsforsyning vil være nødvendig.

Dine fordeler:

  • Ingen ekstra strømforsyning
  • Kan sammenkobles med WAGOs 857- og 2857-serier
  • Spar kontrollskapplass
  • Klar for global bruk i mange bransjer takket være både UL- og GL-godkjenninger (i påvente av godkjenning)
  • Attraktivt pris/ytelsesforhold

WAGOs nye generasjon av DC/DC-omformere fra 787-28xx-serien preges av mange forbedrede funksjoner og godkjenninger, sammen med et enda bedre pris/ytelsesforhold. Disse 6 mm slanke enhetene kan forsyne små forbrukere på en pålitelig måte. De kan sammenkobles med både JUMPFLEX® 857-serie signalbehandlere og reléer for å drifte dem når bare en 48 V spenningsforsyning er tilgjengelig i kontrollskapet.

Både UL- og GL-godkjenninger* gjør det mulig å bruke WAGOs nye DC/DC-konvertere til verdensomspennende applikasjoner på tvers av alle bransjer. Dette inkluderer maskin- og anleggsproduksjon, skipsbygging, samt trafikkteknikk hvor de kan tjene som en ekstra strømforsyning for å spare verdifull plass i kontrollskap.

Produktoversikt

Produktoversikt

Dette kan også være av interesse for deg

Andre WAGO-produkter

Produkter

Effektive strømforsyningsmoduler

Konstant forsyningsspenning når som helst - over hele verden, i det bredeste spekteret av applikasjoner. Derfor er WAGOs strømforsyningsmoduler så vellykkede.

buehne_stromversorgung_2000x1500.jpg