Nyheter
Neste-generasjons pålitelighet med 66% plassbesparelser: EPSITRON® elektroniske effektbrytere (ECB-er)

Den nye, justerbare EPSITRON® ECB-en (787-2861/0108-0020) er optimalt egnet for sekundær sikring med sitt brede spekter av funksjoner. Den utløser til og med en lav overspenningsstrøm, noe som gjør det mulig å bruke en kostnadseffektiv grunnleggende nettverksenhet - utløsing skjer etter bare 4 ms ved hard kortslutning. Modulens høye påkoblingskapasitet sikrer også jevn oppstart av store kapasitive belastninger.

Dine fordeler:

  • Justerbar digital signalutgang med 7 forskjellige innstillingsalternativer
  • Bare 6 mm bred
  • 24 VDC/justerbar nominell strøm fra 1 til 8 A i 1 A-trinn
  • Innkoblingskapasitet: > 50 000 μF
  • Bredt omgivelsestemperaturområde: -25 … +70 °C (-13 … +158°F)

Takket være en digital inngang er WAGOs nye ECB også egnet som et elektronisk relé, noe som gjør det mulig å tilbakestille og slå på/av direkte på modulen eller eksternt via digitalt inngangssignal. Den justerbare signalutgangen, derimot, kan konfigureres for kretsovervåkning som, for eksempel, fjerner behovet for en ekstra kretsovervåkingsmodul. Den kan også slås av ved hjelp av et eksternt relé for å gi elektrisk isolasjon, som aktiveres via signalutgangen. Takket være disse konfigurasjonsalternativene for signalutgangen og muligheten for å justere den nominell strømmen for enheter fra 1 til 8 A i 1 A-trinn, har den nye ECB-en et ekstremt universelt applikasjonsområde. Applikasjoner omfatter maskin- og utstyrsprodusenter som ofte benytter ECB-er til å pålitelig nøytralisere en jordfeil i kontrollkretsen innen en definert tidsperiode i henhold til EN 60204. ECB-er blir ofte valgt over sikkerhetssikringer for beskyttelse av utstyr på grunn av deres høye nøyaktighet. Videre kan WAGOs ECB-er pålitelig brukes i omgivelsestemperaturer fra -25 °C til +70 °C - selv under ekstreme forhold.

Maksimer plass i kontrollskapet

Kun 6 mm bred, WAGOs nye enkel-kanal-ECB er rundt 66 prosent mindre enn standard effektbrytere, og sparer dermed betydelig plass i kontrollskapet. De nye ECB-ene er modulære og muliggjør sammenkobling med direkte inngangsspenning med minimal kobling, samtidig som inngangsspenningskoblingen til JUMPFLEX® 857- og 2857-serieenhetene forenkles. Signalinnganger og -utganger kan også kombineres til summesignaler ved å bruke lasker.

Produktoversikt

Produktoversikt

Dette kan også være av interesse for deg

Andre WAGO-produkter

Produkter

Effektive strømforsyningsmoduler

Konstant forsyningsspenning når som helst, over hele verden, for det bredeste utvalget av applikasjoner – dette gjør WAGOs strømforsyningsmoduler så vellykkede.

Stromversorung_2000x1125.jpg