Sikker nettverksoppbygging med sky-tilkobling

Alt handler om data: Tidligere har de tekniske dataene fra feltet i beste fall funnet veien til kontrollnivåene. Det er forandret nå. Takket være moderne informasjonsteknologi er den viktigste informasjonen fra produksjonen ikke lenger begrenset til den klassiske automatiseringspyramiden, men er nå tilgjengelig når som helst og hvor som helst. Imidlertid må de tekniske forholdene være riktige for dette. WAGO PFC-kontrollere er utstyrt med skytilkobling og overføring av data til WAGO Cloud - eller til enhver MQTT-broker.

Fordelene for deg:

  • Koble feltnivået direkte til skyen
  • Utvidelse av eksisterende systemer med våre PFC-kontrollere som en IoT-gateway
  • Distribuert datainnsamling og -visualisering fra hvor som helst
  • Forbindelse til Microsoft Azure, Amazon Web Services, IBM Cloud SAP Cloud eller andre MQTT meglere via standardisert MQTT-protokoll
  • Høyt sikkerhetsnivå takket være TLS-kryptering

Løsning fra WAGO

WAGO PLS og Cloud.jpg

Merverdi for din bedrift

Logging, digitalisering og linking av data - dette er kjernekonseptet bak Industry 4.0. Som grensesnitt mellom automatisering og informasjonsteknologi, imøtekommer sky-tilkobling denne utfordringen. Når installert på WAGO PFC-kontrollere, kan maskindata overføres via MQTT til nesten hvilken som helst sky, for eksempel Microsoft Azure, Amazon Web Services, IBM Cloud, SAP Cloud og sist men ikke minst WAGO Cloud, hvor informasjonen kan aggregeres og brukes til analyse. Denne egenskapen skaper ekte merverdi for din bedrift - enten for å øke effektiviteten til intern produksjon, implementering energy management eller utvikle ytterligere sluttkundetjenester.

Full kontroll hele tiden

Sky-tilkoblingsdataene konfigureres individuelt via web-grensesnitt på WAGO kontrolleren. Videre, med det tilsvarende IEC-biblioteket fra e!COCKPIT, bestemmer du hvilken informasjon som skal overføres til skyen og hvilken informasjon som skal behandles kun lokalt på kontrollerne. Dette gjør det mulig å opprettholde full kontroll over dine data til enhver tid. Kontroller-informasjon, slik som eksempel run/stop, tilkoblingsstatus og enhetsinformasjon, kan også overføres til en sky-løsning med sky-tilkobling eller distribuert via MQTT-broker. Sky-tilkobling er inkludert som standard med PFC-kontroller Firmware 11 og nyere, og det nødvendige biblioteket er inkludert i e!COCKPIT siden Versjon 1.4.

Tilstandsovervåking

Lite selskap med høy kompetanse

Fiskeoppdrett er en voksende og fremtidsrettet bransje. Men den har en del utfordringer som må løses ganske raskt, skal veksten fortsette. Automatiserings- og digitaliseringsteknologi kan være med på å løse problemene i denne bransjen.

embicon_a2_foto_m_okland (9).JPG

Microsoft Azure sertifisering

WAGOs PFC100- og PFC200-IoT kontrollere er nå Microsoft Azure-sertifiserte. De er garantert å jobbe sømløst med Azure Cloud fra Microsoft. IoT-prosjekter kan nå enkelt og sikkert implementeres.

Bild-für-Azure-Pressemeldung-und-Neuheitentext-Web_2000x2000.jpg

Relatert til emnet

WAGO Cloud

WAGO Cloud gir deg muligheten til å samle data fra ulike maskiner og systemer på en sentral plassering og analysere den. Videre kan du administrere og overvåke alle WAGO-kontrollere, inkludert data og applikasjoner. Med enkel, brukervennlig drift ble WAGO Cloud utviklet slik at folk uten omfattende IT-erfaring kan bruke den.

cloud.jpg

Anbefalt lesing

Ideer for morgendagens utfordringer

Energy Management

Identifisere og utnytte potensial

Å spare energi er bra for både miljøet og virksomheten. Å gjøre de rette analysene og iverksette de rette tiltakene kan gi bærekraftig profitt. WAGO er partneren du trenger for effektiv energiforvaltning.

energiemanagement_titel-energiedatenmanagement_2000x2000.jpg
Lighting Management

Den intelligente løsningen for belysningskontrollere

Sett i drift belysning raskere og reduser overhead med enkel betjening: WAGO gjør dette mulig!

building_licht_lichtmanagement_tablet_2000x1500.jpg

WAGO-løsninger

Dette kan også være av interesse for deg

Power Engineering

Inn i den digitale fremtiden

For å ta grep om den økende desentraliseringen og volatiliteten til fornybare energikilder, må komponenter i et energisystem være koblet til hverandre på tvers av sektorer. WAGOs høyteknologiske kontrollere og ekspertise støtter dette.

brancheneinstiege_energie_2000x1500.jpg
Marine og offshore

På trygg kurs på det binære hav

Med økende digitalisering og nettverk ombord på skip øker også risikoen for nettkriminalitet. Med WAGO kan du mestre utfordringene med moderne frakt og utnytte mulighetene til Maritime 4.0.

brancheneinstiege_marine_2000x1500.jpg