| Support | Informasjonsmateriale | Support | Informasjonsmateriale

Vi hjelper deg finne det du leter etter!

Vi hjelper deg finne det du leter etter!

Leter du etter produktfilmer, produktinformasjon, eller spesifikke kataloger og brosjyrer?

Da er du på riktig sted - her finner du alt hva du leter etter.

Kataloger og brosjyrer

Her finner du alle informasjon om WAGO's produkter– som eBook, PDF-fil eller HTML-version.

Teknisk informasjon - Automasjon

Her finner du og kan downloade dokumentasjon og informasjon om våre automasjonsprodukter, f.eks. brukermanualer, systembeskrivelser, datablader og godkjennelser.

CAD-dataportal

I vårt nedlastingsområde "PARTcommunity" har du adgang til 3D- og CAD-data til individuelle formål.

ProServe® - software til konfigurasjon og merking

Med konfiguratsjonsverktøyet smartDESIGNER og smartSCRIPT kan rekkeklemmer, automationskomponenter, printklemmer, WINSTA-kabler osv. projekteres og vises tredimensionalt på DIN-bæreskinnen.

Film

Her finner du filmer om forskellige produkter fra vårt omfattende sortiment. Du trenger Flashplayer installert for å se filmene.

no
    Dessverre kunne ikke dokumentet lagres i listen
    Lagret i favoritter
    Siden er lagret i listen din
    Digital Media was added to the bookmark list successfully.
    Dokumentet er laget i listen